items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Acacia meubels

Acacia meubels

Je kunt er bijna niet meer omheen: meubelen van acacia hout. De meeste meubelen van tegenwoordig zijn hiervan gemaakt en in de mooiste kleuren en afwerkingen. Je zou bijna kunnen zeggen dat acacia het nieuwe teak is maar dan beter. Want een van de grote voordelen van acacia is dat het niet werkt dus u niet bang hoeft te zijn dat het hout gaat scheuren.

Ook bij ons in de winkel hebben wij verschillende complete woonkamers staan om van uw huis een echt thuis te maken. Uit de Happy at Home collecties valt direct de serie landelijke meubelen Deaumain op. Met de bovenbladen in de keur pampas grey gecombineerd met wit. Deze meubelen hebben een levertijd van gemiddeld 3-6 weken. Uit voorraad leverbaar zijn de modellen uit de meubellijn Dover. Hetzelfde wit als de Deaumain serie maar dan met een eiken bovenblad. Deze acaciahout meubelen zijn te zien in onze winkel op de woonboulevard Cruquius en meestal uit voorraad leverbaar.

 

 landelijke meubels happy home

 

Industriële meubels Vita 

Het acaciahout leent zich ook heel goed voor moderne meubelen. Een mooi voorbeeld hiervan is de complete woonkamer Vita. De Vita meubelen zijn met de hand bewerkt zodat er een doorleeft effect is ontstaan. Hierdoor is ieder meubel uniek. Het acacia hout is deels geborsteld waardoor een doorleeft effect is gecreëerd. Het acacia heeft een vergrijsde kleur en de panelen, in dit geval de frontjes van laden en deuren, hebben de structuurvan plankdelen die ieder weer anders zijn van structuur en kleur. De kast heeft een ijzeren onderstel wat zorgt voor een industriele uitstraling. 

 

Vita meubels acaciahout

 

Acaciahout onderhoud

De acacia houten meubelen bij Happy Home zijn een feest voor uw interieur en deze wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Kies daarom voor het juiste onderhoud en gebruik de producten van de firma Oranje. Deze producten bieden wij aan in onze winkel maar ze zijn ook te bestellen via onze website. Omdat iedere complete woonkamer anders is afgewerkt wordt er een onderhoudsadvies meegeleverd maar u kunt hier over natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Auteur: Anita Happy