Collectie

Collectie

Zitmeubelen

Bij happy home vindt u veel verschillende stijlen. Wij bieden veelal massief houten meubelen gecombineerd met prachtig gestoffeerde zitmeubelen en bijpassende decoratie. 
Door eigen import zijn veel artikelen direct uit voorraad leverbaar en is ons assortiment verrassend.

 Zitmeubelen

 

Meubelen

Doordat wij veel meubelen zelf importeren hebben wij het meeste op voorraad staan in ons magazijn. Hierdoor kunnen wij de door u bestelde meubelen snel leveren.
Daarnaast werken wij ook met verschillende leveranciers die dezelfde kwaliteits eisen hebben als wij waardoor de prijs kwaliteits verhouding bij ons heel goed is.

 Meubelen

 

Happy At Home

Happy@Home is bij ons een shop-in-shop concept. De collectie bestaat uit tijdloze woonprogramma’s en zitmeubelen voor een zeer toegankelijke prijs. De meubelen en materialen laten zich onderling
goed combineren, maar ook met andere merken. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat u altijd iets kunt vinden bij ons dat past je interieur. 

 Happy at home meubelen

 

Industriële meubelen

Bij happy home bent u ook aan het juiste adres voor industriële meubelen. Alle industriële meubelen leveren wij uit voorraad dus altijd lekker snel in huis.
Wij hebben op dit moment twee verschillende lijnen industriële meubelen waaronder ook de metro. Er komen ook nog steeds regelmatig nieuwe modellen binnen dus er is altijd genoeg keus!
Omdat wij de meubelen importeren kan het een keer gebeuren dat een artikel is uitverkocht, maar dan kunnen wij u er van verzekeren dat er alweer een nieuwe zending onderweg is.

 Industriële meubelen

 

Chinese meubelen

We hebben een ruime collectie Oosterse meubelen waaronder Chinese kasten, nachtkastjes, bruidskasten maar ook authentiek Chinees Antiek, TV meubels en dressoirs.
Naast de traditionele kleuren zwart, rood en wit ook de kasten van toen met kleuren van u zoals azuur, groen, oranje, smaragd en geel.

 Chinese meubelen

 

Ibiza meubelen

Ook indiase meubels zijn terug te vinden in onze webshop. Deze prachtige en unieke kasten zijn gemaakt van oude deuren en luiken.
De kast die om de bestaande luiken en deuren wordt gemaakt is van mango of acacia hout, beide een massieve houtsoort. De meeste oude deuren waar deze bijzondere kasten van worden gemaakt komen uit Rajasthan. De fabrieken die de bijzondere kasten maken kopen de deuren en luiken op en die komen dus uit verschillende dorpen en steden uit deze staat. Deze kasten worden ook wel als ibiza stijl gezien, vandaar dat er ook vaak gesproken wordt over ibiza kasten.

India/Ibiza meubelen

 

Acacia meubelen

Naast deze collecties hebben wij ook een groot aanbod aan acacia houten meubelenDe meeste meubelen van tegenwoordig zijn hiervan gemaakt en in de mooiste kleuren en afwerkingen. Je zou bijna kunnen zeggen dat acacia het nieuwe teak is maar dan beter. Want een van de grote voordelen van acacia is dat het niet werkt dus u niet bang hoeft te zijn dat het hout gaat scheuren. 

 Acacia meubelen