items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Ajezi

Ajezi, eigentijdse Happy@Home meubelen

Deze meubelcollectie is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief kikar en kikarfineer. Kikar is een bijzonder duurzame loofhoutsoort. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen verschaffen de meubelen een degelijke en warme uitstraling. De meubelen hebben een handmatige bewerking ondergaan zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan; kanten en hoeken van het meubel zijn afgerond. Deze behandeling in combinatie met het ambachtelijke metaal accentueert het unieke karakter . Door deze handmatige bewerkingen zijn de meubelen uniek en kunnen onderling enigszins afwijken in maat en/of kleur.

Ajezi meubelen eigenschappen

De tafels en kasten zullen na enige tijd - onder invloed van licht - een warme kleur en natuurlijke gloed verkrijgen. Nieuw aangeschafte meubelen zullen dus van kleur verschillen met eventueel bestaande meubelen (of showroom modellen) en pas na verloop van tijd bijkleuren. Het hout is een uniek natuurproduct dat in het land van herkomst, na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend.

De meubelen hebben een kleur behandeling ondergaan, het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen. Door de wisselende concentratie van deze sappen is deze kleurschakering ontstaan. De kleurmix is uniek en kan tussen de meubelen van dit programma onderling iets verschillen. Uw onbehandelde meubelen laten alle karakteristieke kenmerken van het hout in de meest natuurlijke verschijning zien.