Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Eetkamerstoel Remon
  Rating:
  0%
  Vanaf € 139,00
  Levertijd: 3 tot 6 weken
 2. Salontafel Arizona
  Rating:
  0%
  € 549,00
  Levertijd: 3 tot 6 weken
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Product Name :
Product SKU :

Arizona meubelen Happy At Home

De Arizona meubelen zijn gemaakt van eikenhout en eikenhout fineer. Eiken is een bijzonder duurzame hardhoutsoort met prachtige nerfvlammen. Het eikenhout heeft een zeer authentieke natuurlijke uitstraling.

Wat dit programma zo mooi maakt zijn de metalen, industriële accenten die aangebracht zijn in dit landelijke programma.

De deuren en laden zijn voorzien van een metalen handgreep en hebben een softclosing systeem waardoor deze nagenoeg geruisloos sluiten. De open vakken zijn voorzien van led verlichting.

Eikenhout eigenschappen

Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt.
Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid.

Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend.