items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Borneo

Borneo, eiken meubels van Happy@Home

Deze meubel collectie is op ambachtelijke wijze gemaakt van gerecycled eikenhout gecombineerd met eiken fineer. Eikenhout is een bijzonder duurzame houtsoort die al heel lang gebruikt wordt in het interieur. De fijne nerf, de vlamtekening zorgen voor wisselende kleurschakeringen en geven deze meubels een warme en degelijke uitstraling.

Borneo meubels eigenschappen

De kasten en tafels hebben een handmatige bewerking ondergaan zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan. De kanten en hoeken van de meubels zijn afgerond. ambachtelijke metaal accentueert het unieke karakter. Door deze handmatige bewerkingen zijn de meubelen uniek en kunnen onderling een klein beetje afwijken in maat en/of kleur.

Het gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat in het land van herkomst, na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Ieder stuk hout is anders van vorm, kleur en structuur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Wind barsten, haarscheuren, oneffenheden en aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen eiken meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen.

De Borneo meubels zijn afgewerkt met meubelolie. Meubelolie geeft het hout een beperkte bescherming, accentueert de nerven en geeft de meubelen een rijker uiterlijk. Omdat de beschermende werking van olie beperkt is dient u eventueel gemorste vloeistof zo snel mogelijk af te nemen met een droge doek.

Winkelen per
Materiaal
  1. Hout (2)
Breedte (cm)
190 225 190 t/m 225
Hoogte (cm)
80 90 80 t/m 90
Stijl
  1. Koloniaal (2)