items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Deaumain

Deaumain, landelijke Happy@Home meubelen

Deze meubelcollectie is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief acacia en acacia fineer. Acacia is een bijzonder duurzame loofhout soort die sinds lange tijd gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven de meubelen een degelijke en warme uitstraling. De Deaumain meubelen hebben bovendien een handmatige bewerking ondergaan, zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan. Kanten en hoeken zijn afgerond en de oppervlakten van de meubelen zijn geschraapt, waardoor deze een sterk golvend en doorleefd effect hebben gekregen. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van het meubel.

Deaumain meubels eigenschappen

 Het gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat in het land van herkomst, na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Wind barsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen.

De tafels en kasten zijn voorzien van een lak afwerking. Meubel lak vormt de best mogelijke bescherming voor het hout. Behandeling van het hout met meubel lak accentueert de nerf structuur en geeft het meubel een rijkere uitstraling.

 

Let op : dit is een uitlopende collectie.