items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Eger

Het woonkamerprogramma Eger is uitlopend dus OP=OP. Tevens bieden wij onze showroommodellen met korting aan.

 

Eger, stoere Happy@Home meubelen

Deze meubel collectie is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief acacia, acacia fineer en MDF gelakte delen. Acacia is een bijzonder duurzame loofhout soort die sinds lange tijd gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven de meubelen een degelijke en warme uitstraling.

Eger meubelen eigenschappen

 De tafels en kasten hebben een handmatige bewerking ondergaan, zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan. Kanten en hoeken zijn afgerond. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van de meubelen. Het gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat in het land van herkomst, na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Wind barsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen.

De bovenbladen zijn gemaakt van Ceraflex, een natuurlijk composiet vergelijkbaar met keramiek en heeft een zwarte tint (vulcano). Dit materiaal is kras bestendigd, vuurvast en heel makkelijk te onderhouden.

Winkelen per
Zoek op kleur
  1. Weathered grey (6)
Materiaal
  1. Hout (2)
  2. Acacia hout (4)
Breedte (cm)
55 180 55 t/m 180
Diepte (cm)
25 125 25 t/m 125
Hoogte (cm)
4 200 4 t/m 200