items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Mallorca

Mallorca, landelijke meubels van Happy@Home

Deze meubelcollectie is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief acacia, acacia fineer en MDF gelakte delen. Acacia is een bijzonder duurzame loofhout soort. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven de meubelen een degelijke en warme uitstraling. De kasten en tafels hebben bovendien een handmatige bewerking ondergaan, zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan. Kanten en hoeken zijn afgerond. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van het de meubelen.

Mallorca meubels eigenschappen

De meubels zijn uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Wind barsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid.

Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. De tafels en kasten zijn voorzien van een lak afwerking. Meubel lak vormt de best mogelijke bescherming voor het hout. Behandeling van het hout met meubel lak accentueert de nerf structuur en geeft het meubel een rijkere uitstraling.