items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Industriële meubelen

Industriële meubelen

Industrieel wonen is nog nooit zo dichtbij geweest omdat onze Industriële meubels betaalbaar zijn en leuk zijn om mee te combineren. Een Industrieel TV meubel of industrieel tafeltje past al heel snel bij hetgeen je al hebt. Combineer deze meubelen of die geweldige Industriële kast met stoere kussen en lampen en jouw industriële interieur is een feit.

De complete woonkamer set Industrieel bestaat uit heel veel modellen die vaak in meerdere maten leverbaar zijn. Denk hier aan het industriële tv-meubel in 3 maten of het dressoir industrieel die tevens in 3 maten leverbaar is. De boekenkasten en industriële lockerkasten zijn er in meerdere uitvoeringen en breedte maten. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en stel je eigen industriële inrichting samen.

Industriele meubelen Industriele meubels

Mangohout gecombineerd met metaal

Meubelen van mangohout zijn hip zeker als deze een industriële look en feel hebben. Een industrieel interieur hiermee creëren is heel makkelijk en betaalbaar.
Je kan deze mango meubelen heel goed combineren, ook met onze industriële complete meubel sets.  De meubelen van mangohout hebben een stoer uiterlijk en een vintage uitstraling. 

Onze mango meubels betaalbaar zijn en leuk zijn om mee te combineren.
Combineer die industriële tv-kast of die geweldige Industriële kast met stoere kussen en lampen en jouw industriële interieur is een feit.

industriële meubels, mangohout

 

Auteur: Anita Happy