iProteqt vlekken/constructieservice

€ 35,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
  •  
  • Prijs / service garantie
  •  
  • Snel in huis
  •  
  • Ruime voorraad
  •  
  • Veilig kopen
Hulp of advies nodig?
Tel: 023 5295253

iProteqt vlekken/constructieservice

Kies voor 5 jaar zekerheid met bescherming van uw nieuwe zitmeubel!

iProteqt is een unieke service die u samen met een nieuw zitmeubel aanschaft. U ontvangt een hoogwaardige verzorgingsset waarmee u het zitmeubel gemakkelijk en snel kunt verzorgen en beschermen. Ook geniet u van een 5 jarige vlekken en constructieservice. Als er zich gedurende de serviceperiode een calamiteit aan het meubel voordoet, dan staat het iProtect Customer Care Team voor u klaar met advies en professionele hulp bij u thuis.

5 Jaar bescherming voor textiel & microleder

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over vlekken op uw zitmeubelen. Bij Happy home bieden we iProteqt vlekken/constructieservice aan. Met deze innovatieve oplossing kunt u zorgeloos genieten van je nieuwe zitmeubelen.

Onze iProteqt vlekken/constructieservice geeft een onzichtbare beschermende laag die voorkomt dat vloeistoffen en andere substanties in de stof van uw zitmeubelen trekken. Dit betekent dat u vlekken eenvoudig kunt verwijderen zonder dat ze blijvende schade veroorzaken.

Hoe werkt het? U krijgt een pakket met daarin de sprays om uw nieuwe zitmeubel mee te behandelen. Hierdoor krijgt deze een langdurige bescherming krijgen tegen vlekken. Deze laag vormt een barrière tussen de stof en eventuele vloeistoffen, waardoor ze eenvoudig kunnen worden weggeveegd zonder dat er iets achterblijft.

Bij Happy Home streven we ernaar om u een zorgeloze winkelervaring te bieden. Met onze iProteqt vlekken/constructieservice kunt u met een gerust hart uw nieuwe zitmeubelen aanschaffen, wetende dat ze beschermd zijn tegen ongewenste vlekken. Geniet van je nieuwe zitmeubelen zonder zorgen, dankzij de iProteqt vlekken/constructieservice van Happy Home!

Specificaties
staat Nieuw
Product Name :
Product SKU :