items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

tv meubel, lowboard la cruz 150cm

Meer afbeeldingen

TV meubel La Cruz 150cm

€ 599,00
bool(true)

Levertijd: 3 tot 6 weken

Nieuwsgierig geworden? Stel een vraag!
  •  
  • Prijs / service garantie
  •  
  • Snel in huis
  •  
  • Ruime voorraad
  •  
  • Veilig kopen

Productbeschrijving

La Cruz TV meubel

De La Cruz meubelen zijn gemaakt van Tramwood, een acacia soort. De meubelen hebben een kleurbehandeling ondergaan, het zogenaamde ''smoken'' van het hout en hierdoor hebben de meubelen een matte uitstraling gekregen. Wat bijzonder mooi is aan deze meubelen is de rauwe uitstraling van het hout. De mooie vlamtekeningen en knoesten zorgen ervoor dat elk meubelstuk karakter heeft. Kanten en hoeken zijn afgerond en iedere kast is hierdoor uniek. Dit stoere uiterlijk wordt benadrukt door de zwarte metalen handvatten en poten. 

De deuren en lade zijn voorzien van metalen handgrepen en hebben een softclosing systeem waardoor deze geruisloos sluiten.
In het open vak zit ook ledverlichting.

De afmeting is : breed 150cm x diep 42cm x hoog 60cm.
De afmeting van het open vak is :17cm x 48cm x 42cm en van het vak daaronder : 22,7cm x 50cm x 42cm.

La Cruz meubels onderhoud

Uw meubel heeft geen bescherming op delen met houtstructuur. MDF delen hebben een lakafwerking. Gebruik voor normaal onderhoud van uw meubel een zachte doek. Wanneer nodig kunt u het meubel afnemen met een licht vochtige doek. Wrijf het meubel hierna altijd droog. Wij adviseren de uit MDF vervaardigde, gelakte delen te onderhouden met Multi Mat Cleaner. Een vlek op het onbeschermde hout is met fijn schuurpapier (K240/K320) in de nerfrichting eenvoudig te verwijderen. Tafels niet schuren vanwege beschermlaag. Indien minder intensief onderhoud gewenst is dan adviseren wij u op de delen met houtstructuur teakfix te gebruiken. Om de uitstraling van het meubel te behouden is het van belang dat u de delen met houtstructuur twee tot drie maal per jaar behandelt met teak fix.

Levertijd is 3 tot 6 weken.

Extra informatie

Collectie

La Cruz meubelen - bekijk gehele collectie

Gewicht46
MateriaalAcaciahout
Hoogte (cm)60 cm
Diepte (cm)42 cm
Breedte (cm)150 cm

Product contact

Stel een vraag

  • Vernieuwen

* Verplichte veldenTV meubel La Cruz 150cm

EUR

€ 599,00

0