items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Meubel Magazijnverkoop

Mega Meubel Magazijnverkoop

Naast onze Happy@Home meubelen bieden wij ook veel andere collectie's aan. Deze zijn allemaal terug te vinden op onze andere website Happyhome.
Het zijn deze meubelen die u terug gaat vinden tijdens onze mega meubel magazijnverkoop.

Magazijnverkoop

                                                      

                                                       Donderdag 26 oktober  10:00 - 17:30
                                                       Vrijdag        27 oktober  10:00 - 20:00
                                                       Zaterdag     28 oktober  10:00 - 17:00
                                                       Zondag       29 oktober  12:00 - 17:00

Meubel magazijnverkoop

 

3000m2 meubelen met kortingen die kunnen oplopen tot 70%. Showroommodellen, monster collecties, overtollige voorraden, artikelen met schade zijn extreem goedkoop.
Maar ook hoge kortingen op de lopende collecties.  Uiteraard is alles direct mee te nemen maar ook de bezorging kunnen wij voor u regelen.

Deze verkoop wordt zoals de naam al aangeeft gehouden in ons magazijn in Nieuw Vennep: Rijnlanderweg 1321.  Al onze meubelen die wij uit voorraad leveren vindt u daar terug
met korting. Van landelijke meubelen tot stoere industriele meubels. Zitmeubelen en prachtige tafels met bijpassende stoelen. Een evenement die u echt niet mag missen !!

meubelen met korting

Het is de bedoeling dat u uw aankopen tijdens de magazijnverkoop zelf direct meeneemt. Is dit niet mogelijk, kunt u uw aankopen maximaal één week kosteloos laten staan. U spreekt
met ons een tijdstip af waarop u de meubelen komt ophalen, of (tegen kostprijs) thuis laat bezorgen. U dient dan wel 50% aan te betalen. Uw aankopen kunnen uitsluitend contant afgerekend
worden. Pinautomaten zijn redelijk dicht in de buurt van ons magazijn en wij bieden de mogelijkheid om te betalen met electronic banking.

goedkope bank

Op showroommodellen en opruimingsgoederen wordt geen garantie verstrekt. U dient voor het meenemen alles zelf te inspecteren ! Alle aanbiedingen zijn uitsluitend geldig gedurende de
looptijd van de Magazijnverkoop, en zolang de voorraad strekt. Onze voorraad is heel groot maar niet onuitputtelijk. Van sommige artikelen zijn slechts enkele stuks beschikbaar.

opruiming chinese meubelen