items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Industrieel City

Industrieel City

Complete woonkamer Industrieel

De industriële meubel set “Industrieel” is een complete woonkamer set van meubelen van acaciahout gecombineerd met metaal. Industriële kasten met dezelfde uitstraling in verschillende uitvoeringen en maten. Heerlijk combineren om zo uw sfeervolle industriële interieur samen te stellen. 

Industriële meubelen metaal met hout

Alle industriële meubelen uit deze serie zijn gemaakt van acaciahout gecombineerd met metaal.  De deuren zijn van hout die zijn ingepakt met metaal waardoor het geluid bij gebruik niet hol en luid is. Dit geldt ook voor de laden waarvan de frontjes zijn ingepakt, beide zijn voorzien van een soft close systeem. De meubels hebben een handmatige bewerking ondergaan zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan.

Industriële meubels uit voorraad

De meubelen Industrieel zijn in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar of onderweg waardoor ze altijd snel leverbaar zijn. Dit is bij de individuele artikelen in de shop duidelijk vermeld. De eettafel Industrieel is er in 2 uitvoeringen namelijk met dunne of dikke poot.

Ruime keuze industriële meubels

De complete woonkamer set Industrieel bestaat uit heel veel modellen die vaak in meerdere maten leverbaar zijn. Denk hier aan het industriële tv-meubel in 3 maten of het dressoir industrieel die tevens in 3 maten leverbaar is. De boekenkasten en industriële lockerkasten zijn er in meerdere uitvoeringen en breedte maten. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en stel uw eigen industriële inrichting samen.