items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Abonneren op RSS-feed

Industriële meubelen

Inrichten met Industriële meubels

Een industrieel interieur of inrichten met industriële meubels, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wilt u echt een compleet industriële inrichting dan hebben wij 2 complete woonkamer die bestaan uit heel veel modellen in verschillende maten met dezelfde uitstraling. Kijk hiervoor bij de woonprogramma’s Industrieel of Industrieel Metro. Naast dat u de items uit deze meubelsets ook los kunt gebruiken hebben we daarvoor ook veel mango houten meubels gecombineerd met staal. Deze zijn terug te vinden in de categorie Industrieel Mango. Deze meubelen van mangohout hebben een stoer uiterlijk en zijn heel goed te combineren in de reeds bestaande inrichting.

Industriële meubelen uit voorraad

De meubelen uit de 2 Industriële meubelsets zijn in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar of onderweg waardoor ze heel snel leverbaar zijn. Dit is bij de individuele artikelen in de shop duidelijk vermeld en hierdoor is een snelle levering gegarandeerd.

Industrieel wonen

Industrieel wonen is nog nooit zo dichtbij geweest omdat onze Industriële meubels betaalbaar zijn en leuk zijn om mee te combineren. Een Industrieel TV meubel of industrieel tafeltje past al heel snel bij hetgeen u al heeft. Combineer deze meubelen of die geweldige Industriële kast met stoere kussen en lampen en uw industriële interieur is een feit.

 

 

Industriële meubels
Industriële meubels
Industrieel mango dressoir
Industrieel Mango
Industrieel metro
Industrieel Metro

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3