Klantenservice

Klantenservice Happy Home

Klantenservice

Bij Happy Home hebben wij klanttevredenheid hoog in het vaandel zitten. Wij gaan voor u net dat stapje verder zodat u altijd happy wordt van uw nieuwe meubelen.
Kopen doet u op gevoel, maar ook zijn wij aangesloten bij het CBW, Centrale Branchevereniging Wonen – u kunt dus zorgeloos en veilig bij ons uw nieuwe droommeubel bestellen. Heeft u vragen over uw bestelling of toekomstige bestelling? Wij horen het graag! Stuur ons een mail of neem telefonisch contact met ons op. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Cruquius. Wij staan van dinsdag tot en met zondag (zondag m.u.v. de maanden juli, aug, sept.) klaar om al uw vragen te beantwoorden en wensen te vervullen.

Bezorgen 

Wij bezorgen door heel Nederland en Vlaanderen. U heeft de keuze uit verschillende bezorgmethoden namelijk :

 • Basis bezorging: Hierbij worden uw meubelen geleverd door 1 man, de vervoerder kan in sommige gevallen wat hulp van u gebruiken bij het naar binnen brengen.
  De meubelen worden niet uitgepakt en/of geplaatst. (er word standaard gekozen voor de basis bezorging)
 • Basis+ bezorging: Hierbij worden uw meubelen geleverd door 2 man, u hoeft niet mee te helpen naar binnen brengen. De meubelen worden niet uitgepakt en/of geplaatst.
 • Fullservice bezorging: Hierbij worden uw meubelen geleverd door 2 man. Dit is een levering inclusief uitpakken, monteren en afval meenemen.
  U hoeft zelf niet mee te helpen.

Indien u graag meer service wenst voor uw levering kunt u de basis+ of de fullservice als ‘product’ aan uw winkelwagen toevoegen door in onze zoekbalk ‘bezorgen’ in te toetsen. Als u kiest voor de basis+ of de fullservice bezorging kiest u bij het afreken voor: Zelf afhalen. (anders betaald u dubbele bezorgkosten) Wij zien het op uw bon als u heeft gekozen voor een andere bezorgtype.

Service & garantie

Klanttevredenheid heeft altijd onze aandacht. Op alle artikelen die U bij ons koopt ontvangt U uiteraard garantie. Een product moet immers voldoen aan de redelijke verwachtingen van de consument. U krijgt bij ons standaard 2 jaar garantie zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe meubelen.

Hoewel Happy Home voor garantie staat geven wij geen garantie op showroommodellen, specifieke eigenschappen die inherent zijn aan het product, normale slijtage of beschadigingen die zijn ontstaan door intensief gebruik van het meubel.

HEEFT U EEN KLACHT? MAIL ONS!
Helaas komt het wel eens voor dat er iets niet goed is, en dat is natuurlijk voor u heel vervelend, maar ook voor ons en dat willen we natuurlijk zo snel mogelijk oplossen.
Wij gaan graag samen met u opzoek naar een passende oplossing.

 • Wij hebben de volgende gegevens van u nodig om uw klacht in behandeling te nemen:
  - Kopie van uw aankoop bon of vermelding van uw bon nummer
  - Duidelijke omschrijving van uw klacht bij voorkeur ondersteund met foto's
  - Contact gegevens

Na ontvangst van uw melding krijgt u binnen 5 werkdagen van ons een reactie met uitleg over de vervolgstappen die wij gaan ondernemen. Happy Home is aangesloten bij het CBW, Centrale Branchevereniging Wonen. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Deze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer maar ook over garantie.

U kunt uw klacht melden via : info@happy-home.nl

RUILEN OF RETOURNEREN?
Bij ons kunt u uw aankoop terug brengen als deze nog verpakt is in de oorspronkelijke verpakking. Ruilen mag alleen als u het product niet hebt gebruikt en als het niet beschadigd is. Wij volgen hiervoor de richtlijnen die zijn bepaald in de CBW voorwaarden. Kunt u geen ander product vinden dat u wilt hebben? Dan geven wij u een tegoedbon. Deze tegoedbon is een jaar geldig en alleen in te wisselen bij ons in de woonwinkel, dus niet online. Heeft u uw aankoop online gedaan gelden er andere regels aangezien iedereen die op internet koopt wettelijk het recht heeft om de bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retour te sturen. Dit geldt niet voor producten die speciaal naar uw wensen worden samengesteld.

De Happy Home Cadeaubon, een goed idee

Leuk om te krijgen en leuk om cadeau te doen. Een mooie Happy Home Cadeaubon. Deze bonnen hebben een geldigheidsduur van een jaar en zijn in te wisselen in onze woonwinkel op de woonboulevard Cruquius. Wilt u uw cadeaubon online gebruiken neem dan contact met ons op en dan regelen we dat voor u. De cadeaubonnen worden geleverd inclusief een mooie envelop.