items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Industrieel Mango

Mangohout gecombineerd met metaal

Meubelen van mangohout zijn hip zeker als deze een industriële look en feel hebben. Een industrieel interieur hiermee creëren is heel makkelijk en betaalbaar. U kunt deze mango meubelen heel goed combineren, ook met onze industriële complete meubel sets.  De meubelen van mangohout hebben een stoer uiterlijk en een vintage uitstraling. 

Mango houten meubels

Hout van de mangoboom is niet alleen heel erg mooi en sterk, maar ook nog eens duurzaam! Het hout van de mangoboom wordt pas gebruikt als de oude boom geen vruchten meer draagt. Een milieuvriendelijk bijproduct dus. Ook op uitstraling scoort mangohout hoog. Het hout heeft een fijne nerf en een zeer warme en robuuste uitstraling.

Industriële meubelen van mangohout uit voorraad

De industriële mango meubelen zijn in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar of onderweg waardoor ze heel snel leverbaar zijn. Dit is bij de individuele artikelen in de shop vermeld hierdoor is er altijd duidelijkheid over een mogelijke levertijd.

Industrieel wonen

Industrieel wonen is nog nooit zo dichtbij geweest omdat onze mango meubels betaalbaar zijn en leuk zijn om mee te combineren. Combineer die industriële tv-kast of die geweldige Industriële kast met stoere kussen en lampen en uw industriële interieur is een feit.

 

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3