items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Over ons

In de buurt van Cruquius? Neem een kijkje in onze showroom!

Woonwinkel Happy Home Woonboulevard Cruquius

Happy Home = een unieke woonwinkel

Over Happy Home

Happy Home: Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Naast het merk Happy@Home heel veel eigen import, hierdoor veel meubelen direct uit voorraad leverbaar en veel unieke interieurproducten. Onze collecties bestaan uit tijdloze woonprogramma’s, unieke exemplaren en zitmeubelen voor een zeer toegankelijke prijs. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren, maar ook met hetgeen u reeds in huis heeft. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat u altijd iets kan vinden dat past in het interieur.
 
Onze meubelen zijn modern, maar niet uitgesproken trendy. De zeer gunstige prijs-/kwaliteitverhouding in combinatie met de tijdloze uitstraling van de meubelen zorgt ervoor dat u lang plezier heeft van uw aankoop. Een enthousiast team van woonadviseurs staan klaar om u te informeren over de uitgebreide mogelijkheden in de winkel maar natuurlijk ook online.
 
Woonwinkel Happy Home
 
Happy Home is aangesloten bij het CBW – Centrale Branche vereniging Wonen – dit betekent dat u zorgeloos en veilig kunt kopen. Wilt u een persoonlijk advies aan huis? Bezoek dan ook eens www.happy-home.nl
 

Anita, de drijfveer achter Happy Home

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt of mijn werk is mijn hobby geworden. Dit is voor mij een klassiek kip en het ei verhaal.
Maar één ding is zeker als je werk hebt wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken !! Mijn passie: wonen. 

Woonadviseurs woonwinkel Happy Home

Samen met mijn team woonadvieseurs help ik u graag om ook van uw huis een Happy Home te maken.

Happy Home staat garant voor de volgende kwaliteit

  • Unieke meubels
  • Groot assortiment
  • Snel geleverd
  • Nergens goedkoper

Dit zeggen onze klanten over ons

Vindt de snelste weg naar onze locatie