items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Industrieel Metro

Industrieel Metro

Complete woonkamer Industrieel Metro


De industriële meubel set “Industrieel Metro” is een complete woonkamer set van metaal gecombineerd met acaciahout. Deze meubelen vallen op door hun beton look bovenblad. Industriële kasten met dezelfde uitstraling in verschillende uitvoeringen en maten.

Industriële kasten met beton look

Alle industriële meubels uit deze serie zijn gemaakt van acaciahout gecombineerd met metaal. De deuren zijn van hout die zijn ingepakt met metaal waardoor het geluid bij gebruik niet hol en luid is. Dit geldt ook voor de laden waarvan de frontjes zijn ingepakt, beide zijn voorzien van een soft close systeem. Het metaal is grijs van kleur en het beton look bovenblad is gemaakt van MDF wat een beton look kleur heeft gekregen.

Industriële meubels uit voorraad

De industriële meubels Metro zijn in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar of onderweg waardoor ze altijd snel leverbaar zijn. Dit is bij de individuele artikelen in de shop duidelijk vermeld. De eettafel Industrieel is er in 2 uitvoeringen namelijk met een houten of beton look blad. Dit geldt ook voor de salon- en hoektafels.

Ruime keuze industriële meubelen

De complete woonkamer set Metro bestaat uit heel veel modellen die vaak in meerdere maten leverbaar zijn. Denk hier aan het industriële dressoir in 3 maten of de TV kast industrieel die tevens in 3 maten leverbaar is. De boekenkasten en industriële locker kasten zijn er in meerdere uitvoeringen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en stel door heerlijk te combineren uw industriële inrichting samen.